Vi ingår i Bergqvist skor.

Foot News är en butik som ingår i Bergqvist Skor och är vårt egna koncept för dig som har ett stort intresse för mode!

Om Foot News

Vårt eget modekoncept för dig som har ett stort intresse för att ligga i framkant vad det gäller hur du ser ut på fötterna. Här finner du som kund de starkaste modemärkena och en personal som lägger mycket stor vikt vid personlig service.

Vare sig du gillar det sportiga eller det mera dressade uttrycket så hittar du ett stort urval till just din stil. Vi har en butik i Karlstad och finns som shop in shop i ett antal av de större Bergqvistbutikerna.

Foot News är en del av familjeägda Bergqvist Skor AB, grundat 1904, driver 24 skobutiker från Falun i norr till Malmö i söder och är med detta en av den svenska skobranschens mera betydande företag. Bergqvist Skor AB omsätter årligen närmare 200 miljoner kronor och vilket innebär cirka 300 000 par skor. Huvudkontor och centrallager för alla butiker ligger på Hammarö strax utanför Karlstad. Bergqvist Skor har under de senaste åren vuxit snabbt, men har ändå som ambition att upplevas som ett mindre och mer personligt företag både av kunder och personal.